Våra tjänster

Cronholm & Bergman är specialister på kommersiell fastighetsförmedling. Hos oss kan du få hjälp med säljrådgivning, köprådgivning och strategisk rådgivning. Våra kunder består av såväl privatpersoner som företag, institutionella aktörer och andra investerare. Vi arbetar snabbt och fokuserat för att alltid generera en så bra affär som möjligt för våra kunder. Vi vet att speciella affärer kräver speciella insatser och är inte rädda för att jobba hårt för att förverkliga våra kunders målsättningar.

 


Säljrådgivning: Är du en fastighetsägare som går i säljtankar? Hos oss på Cronholm & Bergman hittar du erfarna rådgivare och projektledare för alla typer av kommersiella fastighetstransaktioner. Vi agerar rådgivare och förmedlare vid försäljning av exempelvis flerbostadshus, kontor/industrifastigheter, byggrätter, avstyckade fastigheter eller större fastighetsbestånd i södra Sverige.


Köprådgivning: Vi förmedlar alla typer av kommersiella fastighetsförvärv. Som kund hos oss kan du räkna med stöd genom hela köpprocessen – från den första kontakten med säljaren, genom förhandlingarna och slutligen vid genomförandet av affären. Vi finns här för att tillvarata våra kunders intresse genom hela affären.


Strategisk rådgivning: Vi bistår gärna med rådgivning kring hur du på bästa sätt optimerar dina fastighetsaffärer, oavsett var i köp- eller säljprocessen du befinner dig för tillfället. Med över 90 års erfarenhet i ryggen känner vi marknaden utan och innan, och vet hur man långsiktigt bygger ett framgångsrikt fastighetsbolag. Tveka inte att kontakta oss om alla typer av frågor kring fastighetstransaktioner.

Av olika anledningar vill vissa uppdragsgivare inte att deras fastighetstransaktion ska annonseras på den offentliga marknaden. På Cronholm & Bergman har vi full förståelse för detta, och genomför då transaktionen med största möjliga diskretion enligt kundens önskemål. Vi har ett stort och ständigt uppdaterat nätverk av fastighetsägare och potentiella investerare som vi kontaktar i dessa fall. Majoriteten av våra uppdrag sker ”off market” och vi har stor vana vid att hantera den här typen av affärer.