Om oss

Cronholm & Bergman erbjuder kvalificerad rådgivning och förmedlingstjänster inom fastighetstransaktioner för kommersiella fastighetsägare, -investerare och -entreprenörer verksamma på den sydsvenska fastighetsmarknaden. Med tillgång till mer än 90 års erfarenhet och ett unikt nätverk inom fastighetsbranschen, kombinerat med en nytänkande och hungrig approach, ser vi till att skapa, driva och genomföra framgångsrika fastighetsaffärer för våra kunder. Vår speciella sammansättning av kunskap, senioritet och nyfiken framåtanda gör att du som kund alltid kan känna dig trygg när du gör affärer tillsammans med oss.

Vi har en gedigen kompetensbas med bakgrund på advokatbyråer och inom ekonomi och finans. Vi arbetar snabbt, effektivt och resultatfokuserat och vet att en lyckad affär tar sin början i en stor kunskap om marknaden och goda relationer till både köpare och säljare.

Vi är specialiserade på den sydsvenska fastighetsmarknaden och söker ständigt nya, intressanta objekt till våra kunder. Vi jobbar med energi och målmedvetenhet för att skapa mervärden för både säljare och köpare. Det kallar vi engagemang som gör skillnad.

Välkommen till Cronholm & Bergman!

Engagemang, expertis, exekvering